UUSIMMAT ASIAT

Peli-ilta perjantaisin klo 18-20. Pelataan korttia tai mölkkyä kelistä riippuen.

(huom. ei perjantaina 14.10.)

 

 

Uusin jäsenkirjeemme, ole hyvä

 

Hyvä Nummen kyläyhdistyksen jäsen ja kylästä kiinnostunut!

Nummen kyläyhdistyksen jäsenmaksuksi päätettiin tällekin vuodelle 10 euroa per henkilö. Jos jäsenmaksu on jäänyt kolmena vuonna maksamatta, poistamme nimen jäsenpostituslistalta. Jos et vielä ole jäsen, voit liittyä yhdistykseen maksamalla jäsenmaksun.

Kylätalotalkoot järjestetään lauantaina, 27.8 klo 10 eteenpäin. Ohjelmassa haravointia, siistimistä, kunnossapitoa ja kahvittelua. (Kylätalon osoite: Nummenkirkkotie 11)

Suvin kahvila on avoinna 31.8 ja 1.9 klo 12-17

Kyläsuunnitelman yhteissuunnitelmailta pidetään Kylätalolla sunnuntaina 4.9 klo 16. Suunnitellaan ja ideoidaan yhdessä! Mitä me haluamme kylältämme, mitä toivomme kylällemme, mitä palveluja haluaisimme säästää ja tuoda tänne.

Nummi-päivä 24.9 klo 10-14 Sale Nummen pihalla. Tapahtumassa pullakahvit, vanhojen vaatteiden ja lasten tarvikkeiden kierrätyspiste, kirpputoripöytiä (omat pöydät mukaan). Tiedustelut ja paikkavaraukset kyläkoordinaattorilta. (Sale Nummen osoite: Oilaantie 6)

Syksy on saapunut ja pian saamme nauttia talvesta. Siihen varautuen kyläyhdistys järjestää Talvivaatteet kiertoon – päivät. Tuo kylätalolle perheesi pieneksi tai muuten ylimääräiseksi jääneet ehjät talvivarusteet ja -vaatteet, vaihda ne sopivampiin. Päivät ovat 29.-30.10. ja 5.-6.11. klo 10-14. Jäljelle jääneet yhdistys toimittaa Hope ry:lle vähävaraisten perheiden hyväksi.

Olemme mukana Ykkösakselin rahoittamassa Avaimet maisemaan -hankkeessa. Hanketta toteuttavat Uudellamaalla ProAgria Etelä-Suomen / Etelä-Suomen Maa- ja kotitalousnaisten maisema-asiantuntijat. Tarkoituksena on pienien talkoiden järjestäminen maisemassa, esimerkiksi lisätään asumisviihtyisyyttä avaamalla näkymiä ja hoitamalla tiemaisemassa olevia luonnonhoitokohteita. Tästä ja muista tulevista hankkeista tullaan ilmoittamaan vielä lisää.

Kyläyhdistys palkkasi puolen vuoden hankkeeseen osa-aikaisen Kyläkoordinaattorin. Toimessa aloitti 13.6 Lotta Paakkunainen. Pääasiallisina tehtävinä on kylän viihtyvyyden parantaminen, kylän elävöittäminen ja kyläsuunnitelman teko sekä juttutuvan pitäminen. Juttutupa on kaikille kyläläisille, vapaa-ajanasukkaille sekä ulkopaikkakuntalaisille, ihan kaikille kylästä kiinnostuneille. Siellä voi kertoa ajatuksiaan kylästä ja ideoistaan kylän hyväksi. Juttutupa on avoinna aina kyläkoordinaattorin ollessa kylätalolla. Ajankohdista tiedotetaan etukäteen Länsi-Uusimaan järjestöpalstalla, www-sivuilla nummilaiset.fi sekä facebookissa ja instagramissa Nummen Kyläkoordinaattorin nimellä lisäksi Salen ja entisen kunnantalon ilmoitustauluilla. Kyläkoordinaattorin tavoittaa myös puhelinnumerosta 044 957 1811 ja sähköpostitse kylayhdistys@nummilaiset.fi.

Kylätalon viikottaiset tapahtumat:

Maanantaisin klo 13 Tuolijumppa (alkaen 12.9.)

Tiistaisin Kylätalon tarina- ja tietotupa ikäihmisille klo 13 (alkaen 6.9.; järj. Hiiden Opisto) MAKSULLINEN!

Keskiviikkosin AA-kerho klo 18.30

joka toinen torstai Ilosanoman ilta klo 18.30 (järj. Vapaaseurakunta)

Nähdään tapahtumissa ja kylillä!

Tapahtumista ja juttutuvan aukioloista ilmoitetaan kotisivuillamme www.nummilaiset.fi, Facebookissa ryhmässä Nummi – merkittävä rakennettu kulttuuriympäristö ja Länsi-Uusimaan järjestöpalstalla sekä Salen ja kunnan (ent. kunnantalon edessä) ilmoitustauluilla


Kylätalon varauksia
hoitaa Suvi Koivisto-Kanervo, puhelinnumerosta 050 405 0866 tai sähköpostitse suvi.koivisto@elisanet.fi . Kylätalo on edelleen jäsenistön vapaassa käytössä kaikille avointen maksuttomien ja aatteettomien (poliittinen/uskonnollinen) tilaisuuksien järjestämiseen.

Nummen kyläyhdistyksen hallituksen puolesta

Lotta Paakkunainen

Kyläkoordinaattori

Jäsenmaksu 2016

Muistathan päivittää tietosi jäsenrekisteriimme ilmoittamalla ne jäsenmaksun viestitiedoissa!

 

 

Nummen Kyläyhdistys Ry / KYLÄKOORDINAATTORI
Lotta Paakkunainen
GSM 044 957 1811

kylayhdistys (at) nummilaiset.fi
Kylätalon juttutupa Kylätalolla auki maanantaisin ja tiistaisin 9-12 ja keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-13 (22.8. alkaen)

Tervetuloa kahvittelemaan ja keskustelemaan kyäkoordinaattorin ja muiden kyläläisten kanssa! (Nummenkirkkotie 11, 09810 Nummi)